10 C
Barcelona
miércoles, diciembre 7, 2022
InicioPRIMER EQUIPOENCUESTA: Escoge al mejor perico del partido contra el Elche

ENCUESTA: Escoge al mejor perico del partido contra el Elche

ENCUESTA: Escoge al mejor perico del partido contra el Elche

Ver los resultados

Cargando ... Cargando ...

ARTÍCULOS RELACIONADOS

2 COMENTARIOS

  1. Els millors sense dubte: Expósito, Puado i Brian Oliván. L’entrenador, com que és un prodigi, ho va veure clar i per això va canviar els 2 primers quan guanyàvem perquè calia defensar, contra el cuer, un resultat mínim. I per a rematar-ho i acabar de destrossar la defensa va treure l’Òscar Gil i hi va posar en Calero que havia demostrat a Cadis i a Pamplona que és un lateral dret nivell top mundial. D’aquesta forma ja et podien marcar de 3 formes: O xutant entre els 3 pals (només s’atura si van al cos del porter), o pel mig de la defensa (els centrals són d’acudit) i ara també per la dreta.

Los comentarios están cerrados.

LOS MÁS POPULARES